Τρόποι Αποστολής

Δείτε εδώ για αποστολές σε Κύπρο και εξωτερικό.

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας με τους παρακάτω τρόπους:

Αποστολή στη πόρτα σας με ACS ή ΕΛΤΑ courier για μικρά δέματα με κόστος 3€ (+ΦΠΑ) για έως 2 κιλά και 1,2€ (+ΦΠΑ) για κάθε επόμενο κιλό.
Αυτή η επιλογή αποκρύπτεται αυτόματα από το καλάθι σε παραγγελίες μεγάλου βάρους.

Παραλαβή από BOX NOW Lockers 24 ώρες το 24άωρο, με κόστος 2€ ανά δέμα, για δέματα έως 20 κιλά. Βρείτε το κοντινότερο Locker εδώ.
Αυτή η επιλογή αποκρύπτεται αυτόματα από το καλάθι σε παραγγελίες μεγάλου βάρους ή όγκου.

Αποστολή με μεταφορική εταιρία.
Γίνεται καθημερινή, δωρεάν, παράδοση στα συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών που σας εξυπηρετούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Αθήνα: περιοχές Αιγάλαιω, Βοτανικός, Ταύρος, Ρέντη και άλλες κοντινές. Θεσσαλονίκη: περιοχή Καλοχώρι και άλλες κοντινές). Εσείς πληρώνετε μόνο τα έξοδα από το πρακτορείο έως την έδρα σας, με βάση τη συμφωνία που έχετε με την εκάστοτε μεταφορική.
Αν βρίσκεστε στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να περάσετε και να παραλάβετε δωρεάν τα προϊόντα σας από τα γραφεία της συνεργαζόμενης μεταφορικής, ή να παραλάβετε στην πόρτα σας από εταιρία διανομών με μικρό κόστος.

Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες μεγάλου βάρους, που είναι ασύμφορο να αποσταλούν με ACS ή BOX NOW

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορούμε να αναζητήσουμε για το πρακτορείο που εξυπηρετεί την περιοχή σας ή να επωφεληθείτε των συνεργασιών που ήδη έχουμε.

Παραλαβή με δικά σας μέσα από τα σημεία Αναχώρησης Αποστολών, που υπάρχουν σε Λαμία και Κέρκυρα (κατόπιν συνεννόησης).

Χρόνοι Παράδοσης

Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση της παραγγελίας σας, εξαρτάται από τον προορισμό και τον τρόπο αποστολής:

• Οι αποστολές μέσω ACS και ΕΛΤΑ courier συνήθως παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες (πάντα σας παρέχουμε τον αριθμό αποστολής για αναζήτηση του δέματος)

• Οι αποστολές μέσω BOX NOW συνήθως είναι διαθέσιμες για παραλαβή από το Locker την επόμενη εργάσιμη και παραμένουν εκεί για παραλαβή από εσάς για 48 ώρες από την άφιξη (πάντα σας παρέχουμε τον αριθμό αποστολής για αναζήτηση του δέματος).

• Οι αποστολές με μεταφορική εταιρία συνήθως είναι διαθέσιμες για παραλαβή από το πρακτορείο την επόμενη εργάσιμη, ή για παράδοση σε δική σας μεταφορική σε 1-2 εργάσιμες.

Σε όλη τη διάρκεια της μεταφοράς, το τμήμα παρακολούθησης αποστολών της Printon είναι στη διάθεσή σας, έτοιμο να παρέμβει (αν κριθεί αναγκαίο) συνδράμοντας στην έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων.

Αποστολές σε Κύπρο και χώρες του εξωτερικού

Η εταιρία μας πραγματοποιεί εξαγωγές τόσο σε χώρες της Ε.Ε. όσο και σε τρίτες χώρες.

Η αποστολή συνήθως γίνεται με μεταφορική εταιρία, η οποία αναλαμβάνει την εξαγωγή. Γίνεται καθημερινή, δωρεάν, παράδοση στο συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (Αθήνα: περιοχές Αιγάλαιω, Βοτανικός, Ταύρος, Ρέντη και άλλες κοντινές. Θεσσαλονίκη: περιοχή Καλοχώρι και άλλες κοντινές). Εσείς πληρώνετε μόνο τα έξοδα από το πρακτορείο έως την έδρα σας, με βάση τη συμφωνία που έχετε με την εκάστοτε μεταφορική.

Για τους πελάτες μας στην Κύπρο, υπάρχει επιπλέον και η δυνατότητα παραλαβής από BOX NOW Locker, με κόστος μόλις 6,90€ (+ ΦΠΑ) ανα δέμα έως 8 κιλών.
Βρείτε το κοντινότερο Locker εδώ.